Inconnexions

Conseqüents amb la idea de fer coses diferents, d’explorar noves possibilitats artístiques i de propiciar la participació de talents potencials, se’ns va acudir la idea de crear un espectacle que anomenem “Inconnexions”.

“Inconnexions” no és una obra de teatre. Es tracta d’un muntatge basat en la paraula, la música com a fil conductor, un xic de dansa i un ampli ventall d’imatges a partir dels recursos que ofereixen les noves tecnologies.

Els textos, en català i en castellà perquè entenem que la cultura no té idioma, no guarden cap mena de relació entre ells, van desfilant fins a conformar un variat mosaic, envoltats d’una atmosfera suggerent que crea un clima especial dins la sala.

Sobre el repartiment, dir que l’experiència es mescla amb la inexperiència a la recerca d’un equilibri entre edats diverses amb un objectiu que per nosaltres és  irrenunciable: oferir la possibilitat de fer teatre.

Pretenem que el públic gaudeixi i valori el treball d’un col·lectiu que estima el teatre en qualsevol de les seves manifestacions i veu en ell una eina educativa d’un valor incalculable.

2014