L’assemblea de les dones

Es diu que la democràcia la van “inventar” els grecs però que no era per a tots …

Es diu que la democràcia és el “menys dolent” de tots els sistemes polítics …

Es diu que avui dia no hi ha democràcia “plena” …

Es diu que cal “repensar” la democràcia …

Es diuen tantes coses de la democràcia …

Es fan i no es fan “tantes i tantes coses” en nom de la democràcia …

En un context democràtic, us imagineu un govern format exclusivament per dones? Seria més eficaç? Estaria al marge de “casos” com els que tots coneixem? Quin seria el “rol” dels homes? El futur … , quin seria el futur de la humanitat sota directrius exclusivament femenines?

A la Grècia antiga, Aristòfanes ja es va plantejar una colla de qüestions en aquest sentit i la història ens demostra que hi ha situacions, actituds i comportaments que són perennes. Malgrat el temps que ha passat és evident que hi ha coses que segueixen igual i que difícilment poden canviar.

“L’assemblea de les dones” és una comèdia totalment vigent, esperem que gaudiu de la trama i dels personatges. També que us faci reflexionar.

2012