Records

“Recors” és un recopilatori de les vuit obres que hem representat fins ara. Si haguéssim de justificar el perquè, tal vegada podríem argumentar una revisió de la producció realitzada des de la perspectiva que el temps atorga, no obstant, el fet puntual , és que hem volgut crear un espectacle a partir d’un material concret i extreure’n noves experiències i possibilitats en tots els àmbits.

Triar una escena de cada obra ha comportat rellegir, visionar i seleccionar potser no les més representatives, però si aquelles que ens han permès poder oferir el muntatge que presentem.

El projecte ha estat engrescador i tothom que s’hi ha implicat, ho ha fet amb il·lusió i responsabilitat des del primer dia. Hem recuperat persones que per diversos motius feia temps que no participaven i n’hem incorporat de noves. El repartiment consta de quaranta quatre personatges d’edats compreses entre deu i setanta anys, i com sempre, hem procurat equilibrar l’expreriència i la inexperiència.

Naturalment, després de tots aquests anys en què més d’un centenar de persones hem compartit i compartim una afecció tan formadora i gratificant com és “fer teatre”, no hi podia faltar el component sentimental, especialment en aquelles persones que un bon dia van “estrenar” el paper que enguany tornen a representar.

Els integrants de Daina – Isard Teatre desitgem que gaudiu de l’espectacle i sapigueu veure en ell la materialització del treball fet per un col·lectiu que estima el teatre.

2004