Som els equips tècnics de …

LA BALDIRONA 1 (1995)

Joan Cascante, Roger Barranco, Laura Bosch, Jaume Moragas, Joan Sintes, Marta Pallarès, Laura Uroz, Xavier Viruega, Carles Abelló, Montserrat Jané, Mª Rosa Tort, Júlia Alert, Joana Ribot, Raquel Tomàs, Daniel Garcia, Jordi Farrés, Claudi Alert, Carme Montserrat, Ester Ramon, Laia Pagerols i Jaume Farrés.

ELS ANALFABETS (1996)

Jordi Salabert, Alfred Montoliu, Agustí Valls, Josep Pons, Antoni Fontanet, Margarida Gras, Olga Termes, Claudi Alert, Ignasi Duran i Jaume Farrés.

SOUPER-TANGO (1997)

Alfred Montoliu, Jordi Grañó, Agustí Valls, Tarsici Fontanet, Pepi Flores, Antoni Fontanet, Margarida Gras, Joana Ribot, Remei Roca, Antoni Bohigas, Roser Cascante, Jordi Campos, Gisela Esquius, Carles Ferrés, Thais Jorba, Llorenç Mimó i Jaume Farrés.

Vestuari: Sastreria Casa Peris

TAFALITATS (1999)

Josep Saus, Xavier Bas, Marina Castillón, Sònia Cortés, Marc Barranco, Alfred Montoliu, Marcos Garcia, Marta Casas, Daniel Garcia, Roger Sanmartí, Tarsici Fontanet, Margarida Gras, Antoni Fontanet, Remei Roca, Ferran Abril, Antoni Bohigas, Claudi Alert, Jordi Termes, Llorenç Mimó i Jaume Farrés.

LA FERÉSTEGA DOMADA (1999)

Col.lectiu de “La Passió”, Llorenç Mimó i Jaume Farrés.

GENT D’ARA (2000)

Pepe Alorda, Fernando Garcia, Xavier Bas, Rosa Fernàndez, Marina Castillón, Alfred Montoliu, Fernando Tuñón, Daniel Garcia, Roger Sanmartí, Josep Casanovas, Sepsi Aiguadé, Margarida Gras, Pepi Flores, Ferran Abril, Antoni Bohigas, Josep Saus, Albert Farrés, Anna Pons, Montserrat Jané, Llorenç Mimó i Jaume Farrés.

Vestuari: Teatre Nacional de Catalunya

GESTA (2002)

Carles Dinarès, Alfred Montoliu, Maria Dinarès, Joaquim Farrés, Fernando Tuñón, Marçal Vendranas, Xavier Bas, Jordi Grañó, Marcos Garcia, Roger Sanmartí, Albert Farrés, Eduard Gironella, Sepsi Aiguadé, Rosa Ramon, Margarida Gras, Pepi Flores, Pepe Alorda, Marina Castillón, Montserrat Jané, Llorenç Mimó i Jaume Farrés.

Vestuari: Sastreria Casa Peris

LA LLEI D’HERÈNCIA (2003)

Carles Dinarès, Alfred Montoliu, Fernando Tuñón, Marçal Vendranas, Xavier Bas, Marcos Garcia, Adrià Carreras, Albert Farrés, Eduard Gironella, Margarida Gras, Pepi Flores, Rosa Ramon, Ferran Abril, Xavier Gómez, Anna Grau, Pepe Alorda, Marina Castillon, Montserrat Jané, Llorenç Mimó i Jaume Farrés.

Vestuari: Sastreria Casa Peris

RECORDS (2004)

Alfred Montoliu, Marc Reyes, Cristian Mesa, Marcos Garcia, Jordi Grañó, Adrià Carreras, Toni Segura, Albert Farrés, Eduard Gironella, Margarida Gras, Marta Tarroja, Pepi Flores, Rosa Ramon, Sepsi Aiguadé, Mireia Cañadell, Ferran Abril, Carles Abelló, Magda Graells, Josep Dolader, Pepe Alorda, Helena Escolà, Montserrat Jané, Llorenç Mimó i Jaume Farrés.

Vestuari: Sastreria Casa Peris

EL SOPAR DELS IDIOTES (2007)

Alfred Montoliu, Fernando Tuñón, Josep Mª Escolà, Marcos Garcia, Albert Farrés, Sepsi Aiguadé, Margarida Gras, Laia Sisteró, Thais Jorba, Lluïsa Guillamon, Montserrat Jané, Llorenç Mimó i Jaume Farrés

MIRADA ENRERE (2009)

Carles Dinarès, Alfred Montoliu, Josep Mª Escolà, Francesc Sànchez, Toni Fuillerat, Josep Mª Carrique, Vicenç Solsona, Pere Rius, Albert Rodríguez, Equip tècnic de so de La Passió, Equip de maquillatge de Margarida Gras, Lluïsa Guillamón, Albert Farrés, Laia Sisteró, Jacint Bassó, Mingo Vallès, Eugènia Salarich, Montserrat Jané, Llorenç Mimó i Jaume Farrés.

LA BALDIRONA 2 (2010)

Carles Dinarès, Laia Sisteró, Ferran Altadill, Anna Armengou, Alícia Cañellas, Maria Claramunt, Magda Jané, Héctor Jiménez, Laura Mampel, Alba Monforte, Albert X. Pérez, Marta Zalabardo, Alfred Montoliu, Eulàlia Casanovas, Margarida Gras, Perruqueria “Divina’s”, Albert Rodríguez, Albert Carrique, Albert Farrés, Lluïsa Guillamon, Jordi Parent, Eugènia Salarich, Montserrat Jané, Lorenç Mimó i Jaume Farrés.

L’SSEMBLEA DE LES DONES (2012)

Carles Dinarès, Alfred Montoliu, Andre A. Font, Albert Rodríguez, Joan Riera, Eulàlia Casanovas, Laia Sisteró i col·lectiu de Plàstica 4 ESO, Margarida Gras, Perruqueria “Carme”, Lídia Carranza, Antoni Bohigas, Lluïsa Guillamon, Albert Farrés, Eugènia Salarich, Llorenç Mimó i Jaume Farrés.

INCONNEXIONS (2014)

Anna Agudo, Nil Alguer, Oriol Corsà, Laia Espejo, Júlia Figueras, Maria Grimau, Joan Miquel, Laura Pérez, Raquel Serrano, Tamara Díaz, Joan Riera, Albert Rodríguez, Alfred Montoliu, Andreu A. Font, Eulàlia Casanovas, Margarida Gras, Carme Montserrat, Fernando Tuñón, Josep Mª Pallarès, Albert Farrés, Lluïsa Guillamon, Eugènia Salarich, Llorenç Mimó i Jaume Farrés.

AQUESTA NIT TANQUEM (2016)

Felip Carreras, Montserrat Jané, Ricard Xairó, Ramon Planas, Candi Castellarnau, Artur Pinyol, Antoni Martínez, Miquel Pérez, Albert Grivé, Míriam Carreras, Enric Rodríguez, Albert Rodríguez, Joan Riera, Remei Roca, Eulàlia Casanovas, Mercè Segura, Equip de vestuari de la UEC, Anna Escolà, Deyanira Bueno, Juan Carlos Líndez, Mercè Urrich, Margarida Gras, Carme Montserrat, Daniel Buson, Montse Farré, Jordi Vallverdú, Albert Amat, Wiman, Adrià Carreras, Oriol Garrido, Llorenç Mimó i Jaume Farrés.

ELS PASTORETS (2016-2017)

Andreu Avel·lí Font, Joan Riera, Pere Grimau, Pau Bonastre, Albert Grivé, Paula Jornet, Fran Escorsell, Albert Rodríguez, Eulàlia Casanovas, Mercè Font, Anna Escolà, Marta Casas, Meritxell Cortès, Helena Oleart, Marc Pacheco, Carme Montserrat, Lídia Carranza, Martí Alcon, Daniel Buson, Llorenç Mimó i Jaume Farrés.

ELS PASTORETS (2017-2018)

Andreu Avel·lí Font, Cristóbal Pareja, Joan Riera, Paula Jornet, Fran Escorsell, Albert Rodríguez, Joan Alà, Eulàlia Casanovas, Mercè Font, Josep Riera, Equip del Casal, Laia Sisteró, Carme Montserrat, Míriam Grau, Geno Mimó, Martí Alcon, Daniel Buson, Albert Grivé, Míriam Garcia, Llorenç Mimó i Jaume Farrés.

FARSÀNDIA (2018)

Joan Riera, Guillem Capella, Albert Rodríguez, Eulàlia Casanovas, Mª Rosa Foguet, Júlia Figueras, Ariadna Canals, Marta Robles, “Siscu” Grima, Eneritz Palomera, Joana Fabregat, Arnau Toledo, Llorenç Mimó i Jaume Farrés.

VENT DE GARBÍ I UNA MICA DE POR

Fran Escorsell, Marta López, Pau Povill, Albert Farrés, Eulàlia Casanovas, Mercè Vicente, Pilar Soldevila, Mª Dolors Tomàs, Soldedad Moreno, Albert Amat, Llorenç Mimó i Jaume Farrés.

… I EL RESPONSABLE DE FER – NOS PASSAR A LA POSTERITAT AMB LES SEVES GRAVACIONS … Ramon Planas