Som les actrius i els actors de …

LA BALDIRONA 1 (1995)

Anna Sucarrats, Roger Roca, Ignasi Duran, Gerard Martret, Dolors Ventura, Francesc Garcia, Josep Dolader, Felip Carreras, Eulàlia Fernàndez, Anna Pons, Laura Sancho i Xavier Sicart.

ELS ANALFABETS (1996)

Francesc Domingo, Mª Dolors Xairó, Jaume Garí, Gemma Pagerols, Roger Roca, Felip Carreras, Miquel Grivé, Josep Dolader, Josep Riera, Joan Cervera, Ramon Jorba, Paquita Bellés, Mª Àngels Fuentes i Caterina Ferrà.

SOUPER-TANGO (1997)

Francesc Garcia, Ramon Jorba, Josep Dolader, Lídia Carranza, Josep Figueras, Joan Cervera, Josep Mª Cascante, Josep Mª Pallarès, Claudi Alert, Francesc Domingo, Jaume Garí, Felip Carreras, Anna Sucarrats, Miquel Àngel Parent, Xavier Rota, Josep Riera, Gemma Pagerols, Roger Roca, Ignasi Duran, Eulàlia Fernàndez, Paquita Bellés, Montserrat Jané, Mª Rosa Foguet, Mar Camacho, José Castillo, Manoli Cobos, Adolfo Chavero, Paqui Estudillo, Joan Lluís Blasco, Núria Pujol, Jaume Mir, Mª Carme Salinas, Pau Ricard Ferrés, Àngels Viladoms, Carlos Fuentes, Raquel Bodas, Jordi Campos, Gisela Esquius, Carles Ferrés, Isidra López, Miquel Àngel López, Roser Monforte i Ivo Sans.

TAFALITATS (1999)

Anna Sucarrats, Roger Roca, Jaume Garí, Ramon Jorba, Joan Cervera, Lídia Carranza, Miquel Àngel Parent, Marc Grau, Ignasi Duran, Xavier Sicart, Josep Saus, Sara Garcia, Clara Pons, Patrícia Carranza, Miriam Buch, Xavier Rota, Francesc Carreras, Francesc Garcia, Mª Rosa Foguet, Laura Martorell, Josep Mª Pallarès, Montserrat Jané, Carles Abelló, Antonio Gamundi, Francesc Domingo, Gemma Pagerols, Josep Mª Cascante, Josep Figueras, Josep Dolader, Carles Temporal, Isidre Montserrat, Eulàlia Fernàndez, Toni Ruiz, Oriol Garrido, Sílvia de Paco, Paquita Bellés, Felip Carreras, Mª Alba Ramon i Mª Rosa Foguet.

LA FERÉSTEGA DOMADA (1999)

Jacint Bassó, Anna Sucarrats, Laia Sucarrats, Montserrat Sucarrats, Josep Mª Cascante, Montserrat Jané, Roger Roca, Ramón Jorba, Oriol Garrido, Arseni Martells, Josep Figueras, Jaume Garí, Paquita Bellés, Josep Dolader, Salvador Bassó, Joan Cervera, Marc Grau, Roger Escolà, Ferran Tuñón, Albert Farrés, Llorenç Mimó, Jaume Farrés i figurants del casament.

 GENT D’ARA (2000)

Josep Mª Cascante, Laia Sucarrats, Eulàlia Fernàndez, Felip Carreras, Miriam Buch, Isidre Montserrat, Oriol Campmany, Miquel Àngel Parent i Miquel Barcelona.

GESTA (2002)

Laia Sucarrats, Xavier Sicart, Mª Rosa Foguet, Roger Escolà, Maria Sànchez, Oriol Sicart, Adrià Carreras, Adriana Sanmartí, Marc Reyes, Olalla Pareja, Ana Escolà, Laia Perales, Francesc Domingo, Daniel Sicart, Josep Mª Cascante, Josep Mª Pallarès, Jaume Garí, Joan Cervera, Isidre Montserrat (pare), Josep Figueras, Ramon Jorba, Josep Font, Francesc Carreras, Llorenç Mimó, Felip Carreras, Ana Pons, Eulàlia Fernàndez i Isidre Montserrat (fill).

LA LLEI D’HERÈNCIA (2003)

Francesc Domingo, Josep Mª Pallarès, Dolors Ventura, Miriam Buch, Adriana Sanmartí, Olalla Pareja, Maria Sànchez, Núria Cascante, Goretti Cela, Mª Rosa Foguet, Salvador Llimona, Isidre Montserrat, Francesc Carreras, Roger Escolà, Eulàlia Fernàndez i Jaume Paltor.

RECORDS (2004)

Eulàlia Fernàndez, Jaume Paltor, Anna Sucarrats, Roger Roca, Lídia Carranza, Ferran Tuñón, Felip Carreras, Marc Serradó, Víctor Delgado, Daniel Sicart, Toni Ruíz, Marc Escolà, Eric Rodríguez, Ramón Jorba, Salvador Llimona, Francesc Domingo, Paquita Bellés, Mª Rosa Foguet, Fernando Tuñón, Maria Sànchez, Josep Mª Cascante, Josep Figueras, Adriana Sanmartí, Anna Escolà, Josep Quer, Olalla Pareja, Oriol Sicart, Francesc Garcia, Oriol Campmany, Isidre Montserrat (fill), Anna Pons, Miriam Buch, Laia Sucarrats, Albert Vallès, Joan Mallofrè, Jaume Garí, Joan Cervera, Isidre Montserrat (pare), Josep Figueras, Josep Mª Pallarès, Marina Castillon, Francesc Carreras i Roger Escolà.

EL SOPAR DELS IDIOTES (2007)

Felip Carreras, Aurora Martín, Isidre Montserrat (pare), Josep Mª Cascante, Jaume Paltor, Marina Castillon, Josep Mª Pallarès, Isidre Montserrat (fill) i Mª Rosa Foguet.

MIRADA ENRERE (2009) 

Daniel Buson, Felip Carreras, Martí Vallès, Samuel Carrique, Benvingut Vallès, Marc Serradó, Albert Xavier Pérez, Joan Cervera, Salvador Jorba, Oriol Garrido, Salvador Bassó, Fernando Tuñón, Roger Roca, Montserrat Quer, Francesc Galceran, Toni Garí, Jaume Garí, Immaculada Nogareda, Josep Figueras, Albert Vallès, David Bernardo, Bru Duran, Jaume Paltor, Josep Mª Solà, Lídia Carranza, Mª Rosa Foguet, Alba Monforte, Lluïsa Boada, Pilar Prat, Marc Escolà, Toni Ruíz, Carles Temporal, Isidre Montserrat (fill), Francesc Carreras, Marina Castillón, Isidre Montserrat (pare), Eulàlia Casanovas, Martí Alcón, Joaquim Pujol, Víctor Vicente, Josep Canals, Salvador Llimona, Josep Pons, Elies Valldeperes, Josep Riera, Paquita Bellés, Olga Pareja, Ferran Pérez, Marc Pastor, Àlex Gómez, Oriol Corsà, Joan Rodríguez, Clara Satorra, Jaume Carreras, Jordi Parent, Manel Vergara, Adriana Sanmartí, Enric Rodríguez, Sadurní Paltor, Xavier Latorre, Emma Duran, Andreu A Font, Josep Mª Pallarès, Josep Mª Cascante, Carlos González, Oscar Latorre, Albert Egea, Adriá Montoro, Joan Torres, Laura Garcia – Duran, Núria Martínez, Marta Pareja, Marta Torres, Joan Subirachs, Anna Pons, Joan Monforte i Miquel Martínez.

LA BALDIRONA 2 (2010)

Teresa Checa, Martí Vallès, Adriana Sanmartí, Daniel Busón, Paquita Bellés, Bru Duran, Isidre Montserrat (pare), Joan Subirachs, Olga Pareja, Lídia Carranza, Marta Pareja i Marta Torres.

L’ASSEMBLEA DE LES DONES (2012)

Arnau Montserrat, Alba Monforte, Olga Pareja, Meritxell Agut, Núria Canalda, Gemma Buch, Mercè Aliaga, Raquel Checa, Júlia Figueras, Mariona López, Mar Morelló, Helena Pérez, Mariona Rodríguez, Carla Sarrat, Ana Sastre, Jessica Sastre, Martí Vallès, Àlex Vallès, Jofre Pijoan, Clara Garcia – Duran, Martí Aymerich, Ricard Duocastella, Pol Gómez, Guillem Mampel, Miguel Moreno, Xavier Clanchet, Marina Guillamon, Sara Ramon, Albert Egea, Helena Oleart i Carla Xairó.

INCONNEXIONS (2014)

Bru Duran, Alba Soler, Alba Monforte, Martí Vallès, Josep Riera, Mª Rosa Foguet, Isidre Montserrat (pare), Joan Cervera, Daniel Buson, Albert Grivé, Oriol Campmany, Adriana Llobera, Joan Subirachs, Francesc Serradó, Mireia Baró, Francesc Carreras, Olga Pareja, Josep Mª Cascante, Lídia Carranza, Núria Canalda, Helena Oleart, Xavier Aguilera, Júlia Figueras, Gerard Safont, Mireia Hernández, Arnau Solà, Laura Amigo, Felip Carreras, Pol Gómez, Marc Campmany, Roger Forn, Jordi Cdendón, Martí Aymerich, Marc Barranco, Maria Altadill, Adriana Sanmartí, Gerard Franch, Mariona Alonso, Sam Carrique, Núria Capella, Yaiza Garcia, Clara López, Natàlia Murà, Anna Perea, Clàudia Planas i Marta Zalabardo.

AQUESTA NIT TANQUEM (2016)

Martí Vallès, Albert Grivé, Adriana Llobera, Meritxell Cortès, Josep Mª Cascante, Albert Xavier Pérez, Ferran Manyà, Francesc Serradó, Alba Soler, Helena Oleart, Toni Algarra, Martí Fortuny, Joan Monforte, Joan Soler, Fernando Tuñón, Joan Segura, Isidre Montserrat (pare), Bru Duran, Clara Fortuny, Pol Gómez, Sam Carrique, Josep Mª Pallarès, Immaculada Nogareda, Francesc Carreras, Joan Cervera, Elena Uribe, Mª Rosa Foguet, Josep Riera, Martí Aymerich, Roger Espinar, Fran Escorsell, Alba Monforte i Elies Valldeperes.

ELS PASTORETS (2016-2017)

Marc Figueras, Roger Espinar, Isidre Montserrat (pare), Ferran López, Jan Cànovas, Martí Vallès, Fran Escorsell, Pau Povill, Laia Guillamon, Aina Nolla, Núria Valls, Marta Rafegas, Anna Algarra, Eva Fornieles, Elena Salas, Alba Soler, Josep Mª Pallarès, Joan Cervera, Sadurní Paltor, Ramon Jorba, Núria Canalda, Albert Amat, Joan Soler, Míriam Garcia, Andreu Avel·lí Font, Mª Rosa Foguet, Alba Monforte, Adriana Llobera, Núria Capella, Emma Duran, Yaiza Garcia, Clara López i Marta Zalabardo.

ELS PASTORETS (2017-2018)

Víctor Vicente, Anna Mª Alemany, Andreu Avel·lí Font, Albert Amat, Pau Povill, Jan Cànovas, Martí Vallès, Ferran Manyà, Joan Soler, Núria Valls, Elena Salas, Emma Cànovas, Laia Guillamon, Anna Calduch, Anna Algarra, Jordina Cascante, Marc Figueras, Roger Espinar, Aina Nolla, Josep Mª Pallarès, Mª Rosa Foguet, Fran Escorsell, Ariadna Batista, Ot Boltà, Ferran López, Eva Fornieles, Iona Roca, Jordi Maylinch, Maria Barato, Isidre Montserrat (pare), Daniel Buson, Albert Grivé, Ramon Jorba, Alba Soler, Joan Cervera, Meritxell Cortès, Sadurní Paltor, Jana Flotats, Nicole Cera, Jana Figueras, Laura Hernández, Malena Juan, Natàlia Martín, Marina Pérez, Paula Soto, Griselda Subirachs i Jordina Subirachs.

FARSÀNDIA 1 (2018)

Anna Algarra, Ariadna Batista, Ot Boltà, Daniel Buson, Emma Cànovas, Jan Cànovas, Jordina Cascante, Fran Escorsell, Roger Espinar, Marc Figueras, Laia Guillamon, Ferran López, Ferran Manyà, Aina Nolla, Pau Povill, Elena Salas, Alba Soler i Martí Vallès.

FARSÀNDIA 2 (2018)

Albert Amat, Ariadna Batista, Nadja Behrend, Guida Boltà, Ot Boltà, Emma Cànovas, Jan Cànovas, Jordina Cascante, Josep Mª Cascante, Meritxell Cortès, Fran Escorsell, Roger Espinar, Núria Fabregat, Marc Figueras, Sara Figueras, Carla Gómez, Marta Mas, Júlia Martorell, Aina Nolla, Ramon Nolla, Eneritz Palomera, Josep Mª Pallarès, Ramon Pons, Josep Riera, Arnau Toledo i Martí Vallès,