Els Pastorets (2017-2018)

La bona acollida aconseguida l’any passat com a conseqüència de la proposta que vam presentar, amb motiu del Centenari dels Pastorets, ens ha portat a oferir una nova posada en escena de l’espectacle.

Conscients de la novetat que va suposar, i la bona acceptació per part del públic, hem plantejat una colla de canvis per tal de continuar amb la mateixa línia d’actuació: innovar.

A partir d’una concepció actual de la història, mantenint l’essència del text, aprofitem les seves possibilitats amb l’objectiu de crear noves situacions, potenciant els personatges tradicionals i introduint-ne de nous. Talment com en la passada edició, el repartiment és representatiu de totes les edats; es tracta d’un plantejament atrevit, imaginatiu i possibilista que promou la participació des d’una òptica transversal alhora que incideix en la creativitat.

Pel que fa a l’escenografia, una vegada més, hem optat pels elements mínims imprescindibles per tal de crear un espai ampli i suggerent. La il·luminació, la música, els efectes, el vestuari i el maquillatge fan la resta.

L’equip que ha fet possible l’edició d’enguany us desitja que gaudiu amb els Pastorets 2017-2018.

2017