Insultat i ofès

Després de llegir la carta de Felipe González publicada a El País, vull manifestar que com a català em sento insultat i profundament ofès. Comparar el projecte de futur per a Catalunya amb la realitat que es va viure com a conseqüència del nazisme i del feixisme és una indignitat de tal magnitud que no fa altra cosa que posar en evidència el pensament d’un personatge que, en absolut pot al·legar ignorància històrica en aquesta matèria.

Totalment acomodat a un estil de vida que res té a veure amb una jubilació normal i mancat d’arguments que justifiquin els seus postulats, és clar que ha perdut els papers i que, com molts d’altres, es permet alliçonar sense tenir cap autoritat moral per fer-ho.

Senyor González, el seu temps ja ha passat i el present no el necessita, dediquis a fumar puros mentre navega i quan correspongui, ocupi el seu silló d’assessor en el consell d’administració que pertoqui. Ah!, i deixi que la història segueixi el seu curs amb plantejaments pacífics, cívics i democràtics.

31/8/2015